Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Ministrul Tineretului și Sportului, sătmăreanca Ioana Bran, la Ziua Tineretului în capitala Marii Uniri
Florin Răchitan  - Miercuri, 2 Mai 2018

În anul Centenarului Unirii, ministrul Tineretului și Sportului, sătmăreanca Ioana Bran, a ales să sărbătorească Ziua Tineretului în capitala Marii Uniri, Alba Iulia, în cadrul unor manifestări culturale și sportive la care au participat sute de copii și tineri între zidurile cetății Alba Carolina.

”Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, le transmitem tuturor tinerilor români un călduros La Mulți Ani și cele mai bune urări!

Reprezentați o categorie importantă a populației, de care se leagă marile speranțe ale țării noastre și vă dorim să fiți plini de energie, de creativitate și să reușim împreună să clădim lucruri frumoase! 

Ministerul Tineretului și Sportului acordă o mare importanță activităților dedicate tineretului, avem multe proiecte pentru copii, pentru tineri și pentru studenți, printre care și numeroasele tabere care le sunt dedicate.

Avem un dialog permanent cu reprezentanții organizaților de tineret, dar și întâlniri și consultări dese cu aceștia”
– a declarat Ioana Bran în cuvântul de deschidere a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a Tineretului.

Ea a spus, totodată, că educaţia şi sportul trebuie îmbinate de către tineri.

"Generaţia prezentă şi viitoare trebuie să aibă o educaţie foarte bine definită, să fie o generaţie activă, pentru că doar îmbinând educaţia şi sportul putem să avem o generaţie sănătoasă. 

Consider că tinerii din România ar trebui să facă sport şi activitate fizică mult, mult mai intens. Consider că un corp care face sport şi un tânăr care este educat va avea numai de câştigat. De aceea consider că trebuie să îmbinăm educaţia cu activitatea fizică, fie că vorbim despre sport de performanţă sau, efectiv, doar sport pentru a face mişcare şi a o face cu drag"
- a afirmat ministrul Tineretului şi Sportului, menţionând că există în Parlament o iniţiativă legislativă care prevede un număr suplimentar de ore de sport în programa şcolară.Ioana Bran va fi prezentă în această seară la Baia Mare, orașul care preia mandatul de Capitală Națională a Tineretului în cadrul unei ceremonii la care participă mii de tineri. 

Tags: ziua  tineretului  alba iulia  ioana bran  
1166 vizite
Distribuie pe