Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Partidul Popular Maghiar din Transilvania se alătură campaniei #FărăPenali
PPMT Satu Mare  - Duminica, 13 Mai 2018

Președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Kiszner Csaba, a semnat sâmbătă inițiativa cetățenească ”Fără Penali în funcții publice”. El a fost contactat la sediul organizației de către reprezentanții filialei locale a Partidului Uniunea Salvați România.

Inițiativa susținută de către Uniunea Salvați România, Forumul Democrat German și grupul #Rezist vizează eradicarea corupției prin modificarea Constituției astfel încât persoanele condamnate penal pentru fapte sâvârșite cu intenție la pedepse privative de libertate să nu mai poată deține funcții publice.

Inițiativa are nevoie de 500.000 de semnături de susținere, care pot fi adunate în 6 luni de la publicarea  în 22 martie a proiectului de modificare în Monitorul Oficial.

”Susțin această inițiativă deoarece am convingerea că politica românească este roasă de cancerul corupției. Cu semnătura mea contribui la un viitor în care deciziile importante să fie luate de persoane oneste, care nu își urmăresc propriile interese, ci interesele cetățenilor. Invit pe toată lumea care este de acord cu mine să semneze această inițiativă” -a declarat Kiszner Csaba, care a le-a urat succes reprezentanților USR în colectarea de semnături.

Formulare pentru semnături sunt disponibile și la sediul Partidului Popular Maghiar din Transilvania (Vasile Lucaciu nr.18) de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00.

Tags: campanie  fara  penali  ppmt  
1242 vizite
Distribuie pe