Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PNL la ceas aniversar. Liberalii au depus jerbe de flori la bustul lui I.C. Brătianu.
Veronica Hodas  - Joi, 24 Mai 2018

Partidul Național Liberal a împlinit astăzi 143 de ani de la înființare, iar cu această ocazie, liberalii sătmăreni au depus o jerbă de flori la bustul lui Ion I. C. Brătianu.


,,24 Mai este data oficială a înființării Partidului Național Liberal. Vorbim de cel mai vechi partid și singurul care a rezistat tuturor războaielor. Iluștrii noștri înaintași sunt cei care au participat activ și cu un rol hotărâtor la înfăptuirea Marii Uniri din 1918 și la toată modernizarea României. Nu putem decât să ne bucurăm că face parte din acest partid și sperăm încă o dată să fim în stare să ducem mai departe Partidul Național Liberal”, a declarat Adrian Albu,

Deputatul Romeo Nicioare a declarat că „de 28 de ani Partidul Național Liberal a fost mereu în vârful efortului de a conduce România spre spațiul civilizației democratice. Vorbim de marile reforme pe care le-au făcut liberalii, reforme care în timp au dus la Mica Unire și la Marea Unire de acum 100 de ani. PNL trebuie să aibă acum, în acest an al Centenarului, un nou proiect, cel de reformă europeană al României”.


Liberalii au depus o jerbă de flori și la fostul sediul al PNL, actuala Bibliotecă Județeană Satu Mare.

Tags: pnl  sarbatoare  debuneri  jerbe  satu mare  
1100 vizite
Distribuie pe