Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Slugile grofilor și-au luat-o sus! Adrian Cozma rămâne în PNL, cu susținere covârșitoare!
Florin Răchitan  - Vineri, 15 Iunie 2018

Cel mai activ consilier județean al Partidului Național Liberal în județul Satu Mare, Adrian Cozma, tocmai a câștigat bătălia politică a vieții sale de până acum, iar această victorie va avea, în viitor, influențe asupra întregii vieți publice a sătmărenilor.

Propus spre excludere din propriul partid de către conducerea Organizației Județene a PNL Satu Mare, pe motiv că ”n-a fost cuminte” și a ridicat unele probleme care îi deranjau pe partenerii de coaliție de la nivelul conducerii orașului și județului Satu Mare (UDMR), Adrian Cozma a avut parte în ultimele săptămâni de cea mai emoționantă demonstrație de solidaritate din partea organizațiilor locale ale PNL din întregul județ, în frunte cu aproape toți primarii care au fost aleși sub culorile liberale în comunitățile lor.

Bătălia finală s-a dat în ședința de vineri a Comitetului Director Județean al PNL, care s-a desfășurat la Muzeul Județean. Președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Adrian Albu, a vrut să-l convingă, în prima fază, pe Adrian Cozma, să semneze un ”angajament” prin care se obligă să nu mai critice politica locală a PNL și, mai ales, unele aspecte din parteneriatul cu UDMR.

Adrian Cozma a refuzat categoric să semneze așa ceva, însă nu a fost nevoie să explice de ce, deoarece toată sala de ședințe a Muzeului Județean a întâmpinat cu huiduieli propunerea conducerii județene a PNL de excludere a lui Cozma din partid.

Șefii județeni nu a au avut de ales și au scos propunerea respectivă de pe ordinea de zi, asigurându-i, astfel, lui Adrian Cozma calitatea de membru al PNL și, poate mai important, calitatea de reprezentant al PNL în Consiliul Județean (adevărata miză a scandalului).

Pe un ton împăciuitor, dorind să țină cont de necesitatea unității Partidului Național Liberal, Adrian Cozma a declarat: “Vreau să uit acest episod, care nu ne face cinste, nouă, liberalilor. Nu am niciun resentiment și sper ca pe viitor să nu mai repetăm astfel de episoade”.

Nu știu de ce avem impresia că acesta e doar începutul ;))

Tags: victorie  cozma  pnl  
3840 vizite
Distribuie pe