Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
“European Talks”. Intră și tu în competiție!
PES Activists  - Joi, 9 August 2018

Vineri, 10 august 2018, la Satu Mare are loc etapa județeană a concursului din cadrul seriei de dezbateri europene “European Talks”, care aduce în prim plan temele de interes la nivelul UE, inițiat de PES Activists România.

PES Activists Satu Mare, prin președintele Ciprian Crăciun, vă invită să participați activ și să vă înscrieți pentru concursul de cel mai bun speaker pe teme europene.

Concursul se va desfășura vineri, de la ora 18.00, la Centrul Tehnologic de Inovare și de Afaceri de pe strada I.L. Caragiale nr. 1 din Satu Mare.

În competiția județeană se pot înscrie un număr nelimitat de participanți, dintre care va fi ales un singur câștigător pe baza voturilor susținătorilor prezenți la dezbatere.

Fiecare prestație a speakerilor va fi înregistrată video și postată pe pagina oficială PES activists România. În funcție de promovarea pe Internet se obțin 20% din punctele finale. Fiecare concurent va avea la dispoziție maxim 5 minute, iar câștigătorul va intra în competiția regională și apoi în cea națională.

Marele premiu constă în oportunitatea de a participa la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni din toamna acestui an. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tags: concurs  speakeri  pes  activists  
1002 vizite
Distribuie pe