Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreni la Universitatea de Vară a PES Activists România
Florin Răchitan  - Duminica, 26 August 2018

Sute de social-democrați din toată țara, printre care și o delegație sătmăreană condusă de consilierul local Ciprian Crăciun, s-au adunat în week-end la Constanța, pentru a participa la Universitatea de Vară a PES Activists România, eveniment ce are ca temă „Spre 2019: Viitorul României în Uniunea Europeană“.

În prima zi, vineri, secretarul general adjunct al Partidului Socialiștilor Europeni, Marije Laffeber, le-a explicat tinerilor cum ar trebui să gestioneze România președinția Consiliului Uniunii Europene, pe care o va prelua la 1 ianuarie 2019.

„Am avut dezbateri active despre tot ce înseamnă parcursul european al României, tot ceea ce înseamnă președinția Consiliului Uniunii Europene și, mai ales, tot ce înseamnă 2019 ca an electoral. Practic, ne pregătim pentru aceste momente și e important să discutăm cu membrii noștri despre tot acest efort de pregătire“ - a spus președintele-coordonator național al PES Activists, Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Partea a doua Universității de vară a PES Activists România s-a desfășurat sâmbătă într-un cadru inedit, în sala de conferințe a Gării Maritime a Portului Constanța, poarta de intrare în Uniunea Europeană.

Programul a continuat cu workshop-ul "Bilantul politic: 2019" moderat de sătmăreanul  Ciprian Crăciun, prim-vicepresedinte național al PES Activists Romania, printre invitați numărându-se deputați și senatori din Parlamentul României, secretari de stat în Guvern, precum și ministrul Tineretului și Sportului, sătmăreanca Ioana Bran.Mulțumiri Tomis News

2199 vizite
Distribuie pe