Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul PSD sătmărean Octavian Petric cere demisia lui Liviu Dragnea
SM Online  - Joi, 20 Septembrie 2018

Şocat de propunerea colegilor săi de a-l reprimi pe fostul preşedinte Mircea Govor în Comitetul Executiv Judeţean al Partidului Social Democrat, deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, ia atitudine şi se alătură grupului de iniţiativă care a semnat scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea naţională a acestei formaţiuni politice.

Publicăm integral mesajul postat de acesta pe reţelele de socializare:

Am spus mereu ca un lider/membru de partid nu trebuie sa se ascunda sub “umbrela partidului” din care face parte pentru a-si rezolva problemele personale. Un lider de partid trebuie sa fie corect, onest, sa nu existe nici macar suspiciunea savarsirii vreunei fapte incompatibile cu postul detinut.

In ultimii ani, PSD duce lipsa unor astfel de lideri atat la nivel central, cat si la nivel local. Daca la nivel central unii lideri incearca sa-si rezolve problemele personale de natura penala din diferite pozitii pe care le ocupa in cadrul partidului, la nivelul judetului Satu Mare se intampla acelasi lucru.

In anul 2016, in perioada in care am ocupat functia de presedinte interimar al Organizatiei Judetene PSD Satu Mare, am reusit, impreuna cu colegii mei, conform regulilor din statut, eliminarea din viata politica a fostului presedinte PSD, care la acea data se afla sub control judiciar, dupa o perioada petrecuta in arest, pentru savarsirea de fapte penale in forma continuata.

Astazi, aflu cu stupoare ca acest individ certat cu legea, in prezent judecat pentru mai multe fapte de santaj si cercetat in mai multe dosare penale, care a adus doar deservicii partidului si judetului nostru, a fost propus de actuala conducere a PSD Satu Mare sa faca parte din CEX, iar urmatorul pas, dupa spusele lui, ar fi preluarea conducerii partidului.

In aceste conditii, ma alatur colegilor mei care au semnat scrisoarea prin care se cere demisia domnului Liviu Dragnea din functia de presedinte al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor.

Nu m-am gandit niciodata sa plec din PSD, nu sunt un oportunist, sunt un om onest, un parlamentar care incearca in fiecare zi sa nu-i dezamageasca pe cei care i-au acordat increderea.

Consider ca nu au ce cauta in PSD cei care pun deasupra propriile interese și nu interesele partidului si ale romanilor. PSD trebuie sa reintre pe fagasul normal, iar actul de guvernare sa se desfasoare cu responsabilitate maxima.

La mesajul meu subscriu și alti colegi din PSD Satu Mare, primari, consilieri si simpli membri, care au obosit sa astepte ziua in care PSD va face doar politica romanilor si nu politica interesului propriu!

Tags: scrisoare  petric  demisie  dragnea  
1942 vizite
Distribuie pe