Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Lidera PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, pledează pentru unitate în partid
SM Online  - Joi, 20 Septembrie 2018

Într-un fel de replică la anunțul deputatului Octavian Petric de a se alătura grupului PSD-iștilor care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea centrală a partidului, președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Aurelia Fedorca, face apel la unitate în vederea detensionării situației.

Publicăm integral declarația Aureliei Fedorca:

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare, întrunit miercuri seara în formulă statutară, își exprimă îngrijorarea și dezaprobă tensiunile din PSD şi solicită colegilor din conducerea centrală să nu-şi bată joc de cei care ne-au acordat încrederea pentru că nu ne vor ierta.

Considerăm că prioritară ar trebui să fie guvernarea în folosul României şi a românilor!

Problemele identificate în scrisoare de colegii noştri trebuie discutate obligatoriu în CEX şi toți cei care spunem că vrem binele partidului trebuie să analizăm şi să găsim soluții în consens.

Toate atacurile și disensiunile publice între membrii PSD cu funcții de conducere de la București nu fac altceva decât să șubrezească guvernarea și încrederea pe care ne-au acordat-o românii cu un vot covârşitor.

Considerăm că nu poți cere demisia, care este un act unilateral de voință, pentru un mandat câștigat cu votul covârșitor a 500.000 de membri și că problemele din PSD nu pot fi puse pe seama unui singure persoane.

Ne exprimăm speranța că în cadrul CEx-ului de vineri va fi găsită înțelepciunea necesară pentru detensionarea situației, pentru a ne putea axa pe guvernare. Să fim uniți şi să spunem stop comportamentului de pe urma căruia câștigă cei care vor să ne destabilizeze de când am ajuns la guvernare!

Tags: replica  unitate  psd  aurelia fedorca  
1147 vizite
Distribuie pe