Locale Altele
Luni, 23 Mai 2022
Luni, 23 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consilierul local Ciprian Crăciun despre intenția de rebotezare a Școlii nr.10: ”Fără votul consilierilor PNL, schimbarea nu se poate produce”
Florin Răchitan  - Marti, 8 Ianuarie 2019

N-a trecut prea mult timp de la declarația consilierului județean liberal Adrian Cozma în legătură cu intenția de rebotezare a Școlii nr. 10 din Satu Mare în ”Rakoczi Ferenc”, că președintele executiv al PSD Satu Mare, Ciprian Crăciun, a și reacționat, reamintind componența Consiliului Local Satu Mare: UDMR – 10 + PNL – 3 versus PSD – 7 + ALDE – 3.

Astfel, e destul de clar că nici o hotărâre nu poate fi impusă de UDMR în Consiliul Local fără sprijinul PNL (partid din care face parte și Adrian Cozma, dar chestiunea e mai complicată, explicăm mai jos de ce n.r.), iar Ciprian Crăciun îi sugerează liberalului Adrian Cozma să adreseze mesajul său chiar propriilor colegi de partid, având în vedere că PNL este super-ultra-reprezentat în conducerea municipiului Satu Mare, în condițiile în care din 3 consilieri locali 2 sunt viceprimari.

Reamintim că slugile grofilor au vrut să-l ”mazilească” pe Adrian Cozma din partid într-o ședință de pomină, la comandă venită din Palat, dar nu le-a ieșit jmekeria.

Publicăm integral luarea de poziție a consilierului local PSD Ciprian Crăciun:

Apreciem și salutăm mesajul transmis de consilierul județean PNL Adrian Cozma primarului Gabor Kereskényi si consilierilor UDMR pe tema schimbării denumirii Școlii nr. 10 Satu Mare în Școala Rákoczi Ferenc.

Din păcate însă, votul nu se face pe Facebook, ci în ședințele de Consiliu Local, iar Adrian Cozma ar trebui să adreseze mesajul și colegilor săi de partid, viceprimarii și consilierii municipali PNL, fără votul cărora schimbarea nu se poate produce!

Consilierii municipali PSD au solicitat public în urmă cu o lună primarului, consilierilor si parlamentarilor UDMR să nu abuzeze de poziția pe care o au și au anunțat că vor vota împotriva propunerii. De asemenea, între timp părinții copiilor români au adunat semnături ca acest lucru să nu se întâmple.

Considerăm că Satu Mare și sătmărenii au cu totul alte nevoi și așteptări, cum ar fi implementarea marilor proiecte finanțate de Guvernul României!

Ciprian Craciun - președinte executiv al Organizației Municipale PSD Satu Mare

Tags: declaratie  scoala 10  ciprian craciun  
1619 vizite
Distribuie pe