Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Seniorii social-democrați se mobilizează pentru alegerile europarlamentare
PSD Satu Mare  - Luni, 11 Martie 2019

PSD Satu Mare a găzduit luni întâlnirea zonală a Organizației Pensionarilor Social-Democrați din regiunea Banat și Transilvania de Nord-Vest, la care au participat președintele organizației naționale, Ioan Popa, secretarii Dan Sârbu și Haralambie Voicilaș, președinți și vicepreședinți ai organizațiilor din județele Satu Mare, Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Timiș și Arad.

Gazde au fost președintele OPSD Satu Mare, Maria Măcelaru, alături de președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ministrul Apărării Naționale Gabriel Leș, președintele executiv al organizației municipale - consilierul Ciprian Crăciun, secretarul general al organizației municipale, Cecilia Marinescu, și alți seniori din conducerea organizației sătmărene.

Oaspeții au sosit duminică seara în Satu Mare, întâlnirea efectivă de lucru având loc luni dimineața la sediul partidului. Discuțiile s-au axat pe strategia de mobilizare pentru alegerile europarlamentare din luna mai, fiind reliefată importanța organizației de seniori în organizarea campaniei electorale.

”În cadrul reuniunii am avut discuții constructive despre modul de organizare și de mobilizare în vederea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Seniorii reprezintă nucleul de bază al Partidului Social Democrat, sunt cei mai implicați și mai serioși militanți pe care îi avem, sunt aplicați și își asumă acțiunile, iar din aceste puncte de vedere joacă un rol extrem de important în misiunea pe care o avem de îndeplinit în perioada următoare” -  a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

La rândul său, președintele OPSD, Ioan Popa, i-a îndemnat pe liderii seniorilor din cele șapte județe să se mobilizeze, să fie mai bătăioși și să-și spună răspicat punctul de vedere, pentru ca cetățenii să știe că măsurile luate de PSD în ultimii ani au dus la majorarea veniturilor persoanelor vârstice, dar și a românilor în general, și la îmbunătăţirea vieţii acestora.

Tags: seniori  psd  alegeri  parlament  european  
896 vizite
Distribuie pe
IOAN
ACTIVIȘTII VECHI ȘI NOI AI PARTIDULUI COMUNIST . Ei trebuie sa se mobilizeze, sa fie mai bataiosi si sa-si spuna raspicat punctul de vedere, pentru ca cetatenii sa stie ca masurile luate de PSD in ultimii ani au dus la majorarea veniturilor persoanelor varstice.CATA MINCIUNA.RUȘINE PSD.
2019-03-12 09:53:44