Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: ”Dezbatem în Parlament o moțiune pe transporturi inițiată de cineva care spunea că România nu are nevoie de autostrăzi”
Florin Răchitan  - Luni, 1 Aprilie 2019

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a făcut luni câteva observații asupra moțiunii simple împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, numit de nici o lună în această funcție.

Publicăm integral declarația Ioanei Bran:

Consecvente politicii de a avea pe agenda proprie doar critici gălăgioase și nimic constructiv, două partide din opoziție au inițiat o Moțiune simplă pe Transporturi. Este vorba despre PNL și, culmea, partidul celui mai „mare specialist” în transporturi, PMP-ul lui Traian Băsescu.

Dacă de la PNL nu aveam nici un fel de așteptări, de la un personaj toxic ca fostul președinte așteptam mai întâi scuze pentru că a blocat ani de zile construcția de autostrăzi. Nu cred că a uitat cineva declarația din 1999 a fostului președinte, ministru al transporturilor în 5 guverne: „România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale!”

Iată că, prin grija opoziției, de 1 aprilie dezbatem în Camera Deputaților o nouă păcăleală a unor colegi care se prefac că au activitate, dar nu oferă nimic românilor. Din păcate, o continuă glumă proastă!

Tags: motiune  transporturi  ioana bran  
672 vizite
Distribuie pe