Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Adrian Cozma: ”Ministrul Agriculturii este groparul agriculturii românești”!
Florin Răchitan  - Joi, 11 Aprilie 2019

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi la sediul din Satu Mare al Partidului Național Liberal, consilierul județean Adrian Cozma l-a criticat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, considerând că din cauza măsurilor guvernamentale susținute de acesta, practic, se pune capăt tradiției creșterii porcilor în gospodăriile individuale ale românilor.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, au reuşit performanţa ca prin două acte normative din 2018 să limiteze creşterea porcilor în gospodării.

În momentul de faţă, în regim de gospodărie de familie, au limitat creşterea porcilor la un număr de 5, peste acest număr fiind nevoie de autorizaţie sanitar-veterinară specială.

Evident că marea majoritate a gospodăriilor de familie din judeţul Satu Mare nu ar putea îndeplini astfel de cerinţe.

E clar că în aceste condiţii se doreşte în scurt timp, de către acest guvern PSDragnea, interzicerea creşterii porcilor în gospodării.

Prin această măsură putem să ne luăm adio de la porcul de Crăciun, o tradiție străveche a poporului român.

Este inadmisibil ca în 2018 să importăm carne de porc de peste un milliard de euro. Acest guvern nu a făcut nimic pentru sectorul agricol. Fiind vizibil pentru orice român că acest guvern este preocupat doar de problemele penale ale conducătorului suprem  Dragnea.

Tags: ministru  agricultura  adrian cozma  
1207 vizite
Distribuie pe