Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii de la ALDE au plantat o întreagă pădure la Vetiș
ALDE Satu Mare  - Luni, 15 Aprilie 2019

Un nou proiect a luat viaţă la iniţiativa comisiei de ecologizare din cadrul Biroului Politic CE-ALDE Satu Mare.

Proiectul „Tineri pentru Natură” cuprinde patru acţiuni care au ca obiectiv principal protejarea mediului înconjurător, servind ca şi garant al interesului tinerilor liberali pentru ecosistem.

Acţiunea „O nouă pădure pentru noua generaţie” este prima din cadrul proiectului „Tineri Pentru Mediu”, după cum a declarat Renato Crîşmar, unul dintre principalii responsabili al acestui eveniment şi preşedintele structurii CE-ALDE: „Am bifat cu succes încă o acţiune prin care oferim garanţia interesului nostru vis-a-vis de mediu înconjurător”.

În cadrul acestei acţiuni s-au plantat peste 150 de copaci pe raza comunei Vetiş, iar alături de cei 14 tineri care au luat parte la eveniment  a fost prezent  şi viceprimarul comunei Vetiş, Daniel Codrea.

Următoarea acţiune din cadrul proiectului „Tineri pentru Natură” va avea loc în data de 19 aprilie 2019, pe raza municipiului Satu Mare şi se va numi „Plasa ECO”. Ea constă în achiziţionarea a 150 de pungi ecologice cu fructe şi legume, care vor fi oferite sătmărenilor.

Tags: tineri  alde  padure  vetis  
1867 vizite
Distribuie pe