Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Ziua Tineretului sărbătorită la Satu Mare cu fostul ministru al Tineretului, Ioana Bran
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Joi, 2 Mai 2019

O zi plină a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare a coincis cu sărbătoarea națională a Tineretului, iar dacă tot se află acasă, fostul ministru al Tineretului, sătmăreanca Ioana Bran, a petrecut această zi în compania colegilor săi de la Organizația de Tineret a PSD Satu Mare, cu sport, cântece și voie bună.

”În România, Ziua Tineretului este o recunoaștere a valorii noii generații în toate domeniile. A unei generații creative și inteligente, care se implică în toate aspectele vieții sociale.

Mă bucur să văd că la Satu Mare suntem o echipă unită, cu multă energie pozitivă. Știm foarte bine ce vrem și cum vrem să arate lumea în care trăim. Îndrăznim să credem în România, luptăm mereu pentru visurile noastre și punem umărul pentru a schimba lucrurile. 

Ca și fost ministru al Tineretului, pot spune că în această guvernare s-au luat foarte multe măsuri în favoarea tinerilor. Așa este firesc. Și firesc ar fi ca toate guvernele, indiferent de culoarea lor politică, să aloce resurse cât mai multe pentru a-i încuraja, stimula și promova pe tineri. Pentru a le oferi condiții pentru un început încurajator al vieţii de adult aici, Acasă. 

La mulți ani, tineri români de pretutindeni! Să aveți mereu spiritul tânăr!” – a declarat Ioana Bran. 

Tags: ziua  tineret  ioana bran  
744 vizite
Distribuie pe