Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
PRO România Satu Mare, mobilizare exemplară pentru euroalegeri
Pro România Satu Mare  - Vineri, 10 Mai 2019

Organizația Municipală Pro România Satu Mare s-a întâlnit joi seara pentru a pune la punct ultimele detalii pentru ultimele două săptămâni ale campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din data de 26 Mai 2019.

La ședință au participat coordonatorii județeni ai Pro România, deputatul Octavian Petric și dr. Dorel Coica, coordonatorii organizațiilor locale din municipiu și alți membri activi.

Deputatul Otavian Petric le-a cerut activiștilor Pro România să se mobilizeze și să meargă din casă în casă și din ușă în ușă pentru a le explica sătmărenilor de ce este important ca la alegerile europarlamentare din 26 Mai 2019 să voteze PRO România.

„Trebuie să le spunem sătmărenilor că dacă ești Pro România înseamnă că ești Pro Europa. Pentru că doar așa putem să dezvoltăm România și să asigurăm un viitor pentru noile generații de români! La PRO România noi vrem ca România să fie parte a Europei. La PRO România suntem mândri că suntem români și mândri că suntem europeni. A fi european nu înseamnă că îți trădezi țara. Trădători sunt cei care vor să ne scoată astăzi din Europa și să arunce la gunoi eforturile a generații întregi de români doar pentru interesele lor personale. Interesul nostru ca români este să ne afirmăm ca o națiune puternică în Europa, să valorificăm oportunitățile pe care le avem și să profităm la maximum de avantajele apartenenței noastre la Uniunea Europeană” – le-a spus deputatul Octavian Petric activiștilor PRO.

Și dr. Dorel Coica a făcut apel la activiștii PRO să le spună sătmărenilor că toate marile proiecte cu care PSD se laudă azi au fost demarate de premierul Victor Ponta.

„Noi am muncit, ei se laudă cu rezultatele, dar sătmărenii știu că proiectele care acum se derulează au fost inițiate de echipa PRO România”, a spus Dorel Coica.

La alegerile europarlamentare din 26 mai există un singur vot care poate schimba scena politică: votul pentru PRO România. Doar un vot semnificativ pentru PRO România va da curaj și încredere altor parlamentari, primari, membri și simpatizanți PSD că există o alternativă reală la Liviu Dragnea.

De aceea, fiecare vot pentru PRO România este un vot contra lui Liviu Dragnea și pentru readucerea competenței în administrarea țării, așa cum a fost guvernarea Ponta în perioada 2012-2015!

Tags: mobilizare  alegeri  
836 vizite
Distribuie pe