Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Tăriceanu a venit la Satu Mare să lanseze candidatura lui Ovidiu Silaghi pentru Parlamentul UE
Florin Răchitan  - Joi, 16 Mai 2019

Ocupând un loc eligibil pe lista de candidați a Alianței Liberalilor și Democraților pentru Parlamentul European, sătmăreanul Ovidiu Silaghi a avut parte joi de o lansare oficială mai degrabă sobră, în cadrul unei manifestări găzduite de Casa de Cultură a Sindicatelor, în prezența liderului național ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
Sala a fost plină cu membri și simpatizanți ALDE din județ, iar la masa de prezidiu au mai ocupat locuri secretarul general ALDE, Daniel Chițoiu, un alt candidat la alegerile europarlamentare, Andrei Gerea, precum și președinții organizațiilor județene Maramureș și Sălaj, Cornelia Negruț, respectiv Valeriu Crișan.

În discursurile lor, aceștia le-au reamintit participanților că cei pe care-i consideră a fi ”adevărații liberali” se aflau în sala respectivă, nu altundeva, iar Călin Popescu Tăriceanu a repetat câteva dintre temele pe care ALDE și-a bazat această campanie electorală: respingerea unor măsuri precum cota obligatorie de migranți pe care actuala conducere a UE ar dori să le impună României, negocierea unor poziții avantajoase firmele românești pe piața UE etc.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi a reamintit asistenței că el și unii dintre colegii săi de la masa de prezidiu erau chiar membri ai Guvernului Tăriceanu în momentul aderării României la UE. ”Cum să fim noi anti-europeni, așa cum ne acuză unii, când noi am integrat România în Uniunea Europeană?” – a întrebat Ovidiu Silaghi, în aplauzele publicului din sală.
Tags: lansare  candidatura  silaghi  tariceanu  alde  
1012 vizite
Distribuie pe