Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ștef a votat doar pentru europarlamentare: ”Nu intrați în capcana referendumului”!
Veronica Bretan  - Duminica, 26 Mai 2019

La ora 10.00, liderul municipal ALDE, Adrian Ștef, a ajuns la secția de votare amenajată în incinta Liceului Reformat, unde, potrivit propriilor declarații, a votat doar pentru alegerile europarlamentare.

„Am votat azi doar pentru europarlamentare. Am votat pentru a continua împreună cu românii să construim România. Cred că este extrem de important ca românii să vină să-și exprime acest drept de vot constituțional. Nu intrați în această capcană a referendumului, votați doar la europarlamentare!

Eu cred că tot ce s-a întâmplat în această perioadă de când vedem că România se dezvoltă, de când am văzut că toate lucrurile merg într-o direcție bună, asta e un lucru care ne-a asigurat un loc în Europa. Trebuie să continuăm, să mergem mai departe, să fim membri respectați în UE, să avem aceleași drepturi salariale, să accesăm sistemul de sănătate, de protecție socială și pentru acest lucru luptăm noi cel de la ALDE.

România și românii trebuie să aibă drepturi egale în Uniunea Europeană. Am aderat în 2007, am fost încrezători și pentru acest lucru trebuie să luptăm” – a declarat  Adrian Ștef.

Tags: vot  alegeri  adrian stef  
1901 vizite
Distribuie pe