Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul liberal Romeo Nicoară: ”Mai avem câteva praguri de trecut, dar împreună cu voi vom fi de neoprit”!
Florin Răchitan  - Miercuri, 29 Mai 2019

Deputatul liberal Romeo Nicoară le mulțumește tuturor sătmărenilor care și-au acordat duminică votul candidaților PNL la alegerile europarlamentare, contribuind astfel la rezultatul istoric pe care l-a obținut această formațiune politică în județ.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în Partidul Național Liberal, duminică, la vot! Acum rezultatele sunt confirmate și avem certitudinea că PNL a devenit PRIMA forță politică a țării, cu 27% și peste 2,44 milioane voturi! Suntem #forțaschimbării!

Mai avem câteva praguri de trecut, în alegerile prezidențiale, locale și parlamentare, dar împreună cu voi vom fi de neoprit! România se va schimba în bine! Chiar dacă astăzi am văzut, din nou, în Parlament, la vot, fața hidoasă a PSD și a #ciumeiroșii - PSD, acum într-o nouă alianță cu Ponta și Tăriceanu, vom învinge! Românii cinstiți și drepți vor pune România în primul rând!

La Satu Mare, PNL a fost confirmat prin încrederea dumneavoastră și este pe primul loc în 21 de localități din cele 65, iar în 34 este a doua forță politică! Vă mulțumim!

Felicit toți primarii PNL care s-au mobilizat cu entuziasm și aș dori, în mod special, să felicit câteva organizații PNL unde nu conducem primăria, dar unde echipa locală PNL a arătat forță în fața unor mici „dictatori” roșii sau din ALDE! Așasar, Bravo PNL Bârsău, PNL Racșa, PNL Homoroade, PNL Odoreu, PNL Botiz, PNL Cămărzana, PNL Gherta Mică! La mai mare!

Tags: mesaj  multumire  romeo nicoara  
1019 vizite
Distribuie pe