Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum au votat politicienii sătmăreni
Florin Răchitan  - Duminica, 10 Noiembrie 2019

Implicați doar indirect în acest tur de scrutin, majoritatea politicienilor sătmăreni și-au exercitat dreptul de vot încă de la orele dimineții, pentru a le transmite semnale electoratului să-i voteze pe candidații susținuți de propriile partide.

Printre primii politicieni care au votat s-a numărat deputatul PSD Ioana Bran, la ora 9.30, la secția de la grădinița Dumbrava Minunată din municipiul Satu Mare. La ieșirea de la urne, deputatul Ioana Bran i-a îndemnat pe sătmăreni să iasă la vot, declarând că a votat pentru un președinte care a muncit pentru România, care iubește românii și România.

Cam la aceeași oră a votat și cel mai activ consilier județean liberal, Adrian Cozma, care a sosit împreună cu familia la secția de la Școala Ion Creangă din municipiul Satu Mare.

”Am votat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, pentru o Românie mai bună și mai prosperă, pentru permanentizarea normalității. Dar și pentru ca România să continue a fi bine-reprezentată la nivel internațional” - a declarat Adrian Cozma.

La orele amiezii a sosit împreună cu familia, la secția de la Liceul Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, și senatorul PSD Gabriel Leș, fost ministru al Apărării Naționale.

”Am votat cu inima astăzi, am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat un om care a demonstrat că poate să facă mult bine românilor, un om care iubește această țară, luptă pentru binele acestei țări și pentru cetățenii ei” – a declarat Gabriel Leș.


După-amiaza devreme, liderul municipal ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, s-a prezentat la secția de votare de la Liceul Reformat și, așa cum le-a obișnuit la toate scrutinurile de până acum, a oferit câte-o floare fiecărei doamne din comisia electorală.

”Am votat pentru un om care ne va reprezenta pe fiecare dintre noi, care va respecta cu adevărat Constituția de acum înainte, din momentul în care va ajunge președinte. Exprimându-ne votul, noi contăm și reușim să influențăm în bine viitorul copiilor noștri. Am votat pentru ca natura să fie respectată, Constituția să fie respectată și pentru ca, în sfârșit, să avem un președinte care ne va reprezenta pe fiecare dintre noi” – a declarat Adrian Ștef.

Preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a votat, la ora 12.00, la secția de votare de la Şcoala nr. 3 din Negreşti-Oaş.

"Am votat din inimă pentru un preşedinte care să respecte românii şi România, am votat pentru un preşedinte mediator, nepartizan, care să lupte pentru românii de acasă la fel ca şi pentru cei din Diaspora" - a declarat Aurelia Fedorca.

Puțin mai târziu, la secția de la Liceul CFR din Satu Mare a votat și deputatul liberal Romeo Nicoară.

”Astăzi a venit al doilea pas electoral din acest an în care eu votez pentru o CERTITUDINE în viitor. Multă lume votează cu speranță pentru un viitor mai bun, dar eu, de data asta, votez cu certitudine pentru că știu sigur că președintele care va fi ales va fi garantul normalității în România, al transparenței și al unei Românii mai bune” – a declarat Romeo Nicoară.

Coordonatorul județean al Pro România Satu Mare și fost primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a votat astăzi alături de soție, fiică și ginere, la secția 47, situată pe Bulevardul Unirii.

Dorel Coica a precizat că a votat pentru un președinte responsabil, vertical și curajos. ”Am votat pentru un președinte responsabil. Un președinte cu coloană vertebrală, serios și corect. Care trebuie să scoată România din haosul în care am trăit până acum” - a spus Dorel Coica.

Tags: vot  politicieni  satmareni  
1753 vizite
Distribuie pe