Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
”Un mic ajutor” din partea lui Ciprian Ardelean de la Pro România pentru fostul său coleg de la PSD, Ioan Oneț
Florin Răchitan  - Sambata, 8 Februarie 2020

În preziua alegerilor pentru funcțiile de conducere ale Organizației Județene PSD Satu Mare, fostul președinte executiv Ciprian Ardelean, care și-a dat demisia din partid în urmă cu un an și s-a alăturat echipei sătmărene de la Pro România, a transmis un mesaj de susținere pentru fostul său coleg, careianul Ioan Oneț, care candida tocmai pe postul său anterior.

”Il cunosc pe Ionut de pe cand faceam parte din aceeasi organizatie de tineret, eu spun ca e un om de mare isprava, un om care s-a implicat in toate problemele comunitatii careiene, un camarad si un barbat de cuvant; la modul sincer ii doresc succes. Poate asa se mai schimba si PSD-ul, care in epoca Dragnea, dar si dupa, a promovat (cu anumite mici exceptii) numai non-valori, oameni care au primit functii de mari ministri fara elementara legatura si fara minima pregatire in domeniu” – a declarat joi Ciprian Ardelean, mesajul fiind important și pentru delegații la conferința județeană a PSD, care ezitau să aleagă între candidații celor două ”tabere” ce s-au confruntat vineri.

Dacă la alegerile pentru postul de președinte rezultatul a fost, în premieră istorică, la egalitate, Ioan Oneț a câștigat funcția de președinte executiv la câteva voturi diferență față de contracandidatul și bunul său amic, Adrian Micle.

”Eu i-am acordat din exterior toata increderea candidatului Ionut Onet; sper ca, cel putin prin acest om, PSD Satu Mare sa se reformeze si sa inceapa schimbarea vechilor mentalitati care ne-au adus azi unde suntem in judetul Satu Mare, alaturi de UDMR. Din pacate, in afara de Ionut, nici pentru viitor PSD nu ofera prea multe variante credibile, sunt in general oameni care deja ne-au dezamagit pe toti atat de mult incat nu stiu daca mai dorim sa facem vreodata echipa impreuna” – a concluzionat, după alegeri, purtătorul de cuvânt al Pro România Satu Mare, Ciprian Ardelean.

Tags: sprijin  ciprian ardelean  ioan onet  
1801 vizite
Distribuie pe