Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ciprian Ardelean: ”Prefectul să ia măsuri pentru protejarea sătmărenilor de coronavirus ori... să lase locul unui specialist”!
Florin Răchitan  - Luni, 24 Februarie 2020

Primul politician sătmărean care ia atitudine în criza coronavirusului tratată cu o oarecare superficialitate de autorități este purtătorul de cuvânt al Pro România Satu Mare, Ciprian Ardelean.

El îi solicită prefectului să informeze populația despre măsurile concrete luate pentru evitarea răspândirii acestei epidemii în județul Satu Mare sau... să lase pe altcineva să se ocupe de această problemă.

Publicăm integral postarea sa în acest sens:

Raportat la nelinistea generalizata a locuitorilor judetului Satu Mare, din pacate major resimtita public, privind virusul COVID 19 (coronavirus) in contextul determinat de mobilitatea familiilor si a multor apropiati ai nostri dinspre Italia (tara cu mare grad de risc de imbolnavire), relativ si la pozitia geografica pe care o are judetul Satu Mare (un judet de granita si de tranzit), SOLICIT PUBLIC domnului prefect al Judetului Satu Mare ca, raportat la atributiile pe care le are, sa INFORMEZE CETATENII cu privire la stadiul de pregatire a institutiilor din subordinea sa privind gestionarea acestei situatii emergente si de extrem interes public.

Totodata, raportat la evolutia acestei eventuale, dar totusi foarte posibile epidemii in Satu Mare, apreciez ca este in sarcina prefectului ca (in masura realitatii) sa linisteasca oamenii... cat mai devreme, ori sa lase locul unui specialist!!!

Tags: apel  coronavirus  ciprian ardelean  
1403 vizite
Distribuie pe