Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Romeo Nicoară: Cresc salariile pentru biologii, chimiștii, fizicienii și psihologii din Linia Întâi
Cabinet Parlamentar Romeo Nicoară  - Luni, 27 Aprilie 2020

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, anunță o veste bună pentru specialiștii din prima linie a frontului împotriva coronavirusului. El a contribuit în mod activ, facând lobby în cadrul grupului parlamentar al PNL, pentru adoptarea acestei legi care asigură recunoașterea eforturilor făcute de specialiștii în diverse domenii ale medicinei în lupta împotriva pandemiei.

Azi a intrat în vigoare o modificare de lege, promulgată de președintele Klaus Iohannis, care face dreptate pentru un grup foarte important de oameni din sistemul nostru sanitar, unii care duc greul în zilele epidemiei: biologii, chimiștii, biochimiștii.

Ei sunt cei care fac posibile testele, peste 130.000 efectuate de România de la începutul crizei.

Alături de farmaciști și psihologi, ei primesc, de azi, prin legea promulgată de președintele Iohannis, o creștere la salariu, la nivelul grilei salarizării publice. Din păcate, ei fuseseră „uitați” în forma legii de acum câțiva ani.

Pe timp de criză trebuie să strângem rândurile și să oferim celor din linia întâi recunoașterea pe care o merită. Chiar dacă situația bugetară nu este roz, iată că se pot găsi resurse financiare pentru a adăuga bani acolo unde este nevoie.

Tags: salarii  specialisti  romeo nicoara  
2106 vizite
Distribuie pe