Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
Ioana Bran: Cabinetele medicilor de familie vor fi scutite de impozitul pe clădire
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Miercuri, 6 Mai 2020

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a susținut de la tribuna Camerei Deputaților proiectul de lege prin care medicii de familie sunt exceptați de plata impozitului pe clădire pentru cabinetele lor. Această facilitate se aplică deja pentru clădirile în care funcționează clinici și spitale.

Medicii de familie sunt primii la care apelăm. Sunt resursa noastră de prevenire a îmbolnăvirilor. Sunt acel scut de protecție care reduce presiunea pe spitale. Și sunt, la rândul lor, prin numărul mare de pacienți care apelează la ei, expuși multor riscuri.

În discursul meu, am arătat că în toate țările europene, sistemul de sănătate se află preponderent în responsabilitatea statului. Sigur, susținut de cetățenii care contribuie la bugetul asigurărilor de sănătate. Și este normal să facem tot ce este posibil pentru a le veni în ajutor!

Proiectul a fost adoptat cu 307 voturi „pentru” şi doar 2 „împotrivă”. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care în aceste zile poartă halatul alb cu devotament și demnitate!

Tags: impozit  cabinete  medici  ioana bran  
1535 vizite
Distribuie pe