Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
Alianța de Dreapta a picat. Adrian Albu candidează la Primăria municipiului Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 11 August 2020

Actualul viceprimar și lider județean al Partidului Național Liberal, Adrian Albu, și-a anunțat pe Facebook candidatura la Primăria municipiului Satu Mare.

Canalul de comunicare ales, precum și, după cum recunoaște el însuși, negocierile eșuate pentru formarea unei alianțe a partidelor de dreapta, l-au determinat să candideze, mai mult de musai, pentru acest post.

”Sunt Adrian Albu și am hotărât să candidez la primăria municipiului Satu Mare. Unii mă cunoașteți, alții nu. Unii mă apreciați, alții mai puțin. Pe toți vă respect deopotrivă. Am fost, sunt și voi rămâne un liberal convins. Principiile liberale stau la baza vieții mele, profesionale și publice. Am clădit o societate care asigură traiul a 200 de familii, îmi doresc și pot, împreună cu voi, să dezvoltăm și orașul Satu Mare. Am sperat, până în ultima clipă, la o alianță a partidelor de dreapta în Satu Mare. Din păcate eforturile mele și ale colegilor mei au fost în zadar.

În calitate de președinte al PNL Satu Mare, primul partid politic din România, partid care gestionează cu succes situația actuală din țară, am hotărât să candidez la funcția de primar al municipiului Satu Mare și înteleg să îmi apăr șansele de la egal la egal cu ceilalți candidați.

Avem modele de succes în jurul nostru, orașe conduse de o administrație liberală, în care cetățenii au un nivel de trai la standarde europene. Putem transforma și Sătmarul nostru într-un oraș modern, european, să ne aducem copiii acasă și să ne mândrim când spunem că suntem sătmăreni. Împreună muncim pentru Satu Mare! Părerea ta contează. Cu respect, Albu Adrian” – a declarat candidatul PNL la Primăria Satu Mare. 

Tags: candidat  pnl  primarie  adrian albu  
1762 vizite
Distribuie pe