Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Dorel Coica prezintă proiectele începute de el și abandonate de actualul primar
Florin Răchitan  - Marti, 11 August 2020

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o marți la sediul PSD, candidatul acestei formațiuni politice la Primăria Satu Mare, Dorel Coica, a analizat punctual promisiunile făcute de actualul primar Kereskenyi Gabor în campania electorală din 2016, precizând care dintre acestea au fost proiecte începute încă în mandatul anterior și care nu au fost realizate niciodată în mandatul actual.

Printre exemple, a enumerat situația Podului Decebal, cu proiectul și finanțarea lăsate moștenire de Coica, dar pe care actuala conducere a Primăriei s-a chinuit vreo 3 ani să-l repare, mai mult în batjocură.

De asemenea, a lăsat gata făcut proiectul pentru lărgirea la patru benzi a Bulevardului Octavian Goga, din care a ieșit un talmeș-balmeș pe care-l pot experimenta sătmărenii în fiecare zi.

Printre celelalte proiecte abandonate de actuala conducere a Primăriei se numără și cel al uunui nou parc industrial pe Drumul Odoreului, din care nu s-a mai făcut nimic, deși actualul primar promitea ”sprijin pentru investitori și dezvoltarea economiei locale”.

Totodată, Dorel Coica și-a exprimat îngrijorarea cu privire la decizia organizatorilor Zilelor Culturale Partium, susținuți de actuala conducere a Primăriei Satu Mare de a organiza o nouă ediție a acestor evenimente culturale de amploare, la care sunt așteptați mii de participanți în plină de pandemie de coronavirus, în condițiile în care numărul celor infectați crește constant în ultimele zile și în județul Satu Mare.

Tags: coica  proiecte  partium  
1452 vizite
Distribuie pe