Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PMP a depus lista de candidați. Seniorul societății civile sătmărene se alătură celui mai tânăr candidat la Primărie
PMP Satu Mare  - Luni, 17 August 2020

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară au depus duminică, la Biroul Electoral de Circumscripție, lista de candidați pentru alegerile din 27 septembrie.

Candidatul PMP pentru funcția de primar, Mihai Huzău, a fost însoțit de patru colegi înscriși pe primele locuri de pe lista pentru Consiliul Local, între care se află și o surpriză.

Acești sunt:

-         George Hotca - un tânăr implicat în multe acțiuni civice, cu experiență în probleme de urbanism și infrastructură. Acesta are o abordare nouă ce vizează proiecte precum reamplasarea zonei pietonale din centrul municipiului Satu Mare și refacerea imediată a fațadelor clădirilor istorice din oraș;

-         Florian Neagu – urmărește concret creșterea calității vieții în municipiu. Una dintre preocupările sale este crearea unor zone recreative pentru petrecerea timpului liber. Fiind managerul unei firme proprii, a demonstrat că inițiativele susținute de o muncă constantă aduc rezultate remarcabile. Proiectul ambițios propus de acesta este refacerea parcului „Grădina Romei”;

-         Augustin Szolomayer - poate fi considerat cel mai „activ” membru al Consiliului Local Satu Mare. Fapt susținut de participarea permanentă, timp de 10 ani, la ședințele de consiliu local, chiar dacă nu avea nici o calitate oficială. Curajul, ambiția și determinarea i-au însoțit mereu propunerile avute în sprijinul comunității. Astfel, nefiind afiliat în nici un fel și nefăcând parte din nici un grup de interese, singurul scop al acestuia este binele întregii comunități sătmărene;

-         Gabriel Mihali - specialist în investiții și fonduri europene, conduce de peste 7 ani AFIR Satu Mare. Experiența acumulată o va folosi ca Satu Mare să reușească să atragă finanțări importante pentru realizarea unor proiecte și să ne scoată din poziția de codași absoluți la acest capitol.

”Sunt mândru de echipa pe care o am alături și suntem mai mult decât pregătiți să dovedim sătmărenilor că interesele lor merită puse pe primul loc! Ne preocupă bunăstarea comunității! Respingem jocurile de culise!” – a declarat Mihai Huzău.

Surpriza de pe listă este, bineînțeles, prezența seniorului societății civile sătmărene, Augustin Szolomayer, care a împlinit 75 de ani chiar în ziua în care și-a însoțit colegii mai tineri la depunerea listelor de consilieri locali. Decizia de a se alătura celui mai tânăr candidat la Primăria Satu Mare nu este, însă, întâmplătoare, ei mai colaborând până acum și în alte proiecte.

În urmă cu trei ani, de exemplu, Mihai Huzău l-a susținut pe Augustin Szolomayer în procesul pe care l-a câștigat acesta împotriva Primăriei Satu Mare, obligând administrația locală să revoce taxa de mediu de 80 lei/tonă pusă în cârca sătmărenilor. Bine, de atunci, conducerea Primăriei a găsit alte metode prin care să dubleze taxa de salubrizare, tocmai de aceea e nevoie de un om cum e Augustin Szolomayer în Consiliul Local.

Tags: candidati  pmp  huzau  szolomayer  
1236 vizite
Distribuie pe