Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Colegul nostru jurnalist Codruț Rebic candidează la Primăria Săcășeni
Florin Răchitan  - Vineri, 21 August 2020

Unul dintre ”veteranii” presei din județul Satu Mare, Codruț Rebic, având în spate aproape trei decenii de activitate jurnalistică, a decis că nu mai poate să stea deoparte și doar să transmită mereu aceleași informații despre incapacitatea autorităților de a face orice pentru dezvoltarea comunităților locale și s-a avântat el însuși în lupta electorală.

Candidând pe listele USR+, colegul nostru dorește să scoată din letargie comuna Săcășeni, de care-l leagă originile familiale, și este hotărât să aducă, în calitate de primar, și în această comunitate rurală schimbarea pe care o promovează formațiunea politică pe care o reprezintă.

”Este timpul pentru un suflu nou și dinamism. Vreau să scot comuna Săcășeni din stagnare. Se pot face proiecte deosebite în această zonă. Cu ajutorul comunității, dacă voi fi ales primar în 27 septembrie, voi pune umărul serios la dezvoltarea comunei” - a precizat Codruț Rebic.

Tags: candidat  sacaseni  rebic  
1651 vizite
Distribuie pe
Andreea
Nimeni nu va cunoaste si nici nu a auzit de Dumneavoastra ....pana acuma probabil ca nici nu ati stiut unde se afla Comuna Sacaseni.....si acuma....candidati...ce sa zic....succes....
2020-08-24 01:13:49