Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Cum vrea Adrian Cozma să dinamizeze turismul în județul Satu Mare
PNL Satu Mare  - Luni, 24 August 2020

Prezent la lansarea candidatului PNL, Balogh Tibor, în comuna Acâș, Adrian Cozma a precizat că potențialul turistic al acestor zone trebuie valorificat.

Adrian Cozma: “Ștrandul din localitatea Acâș este un obiectiv turistic care trebuie serios abordat, pentru a putea oferi locuitorilor județului din această zonă, și nu numai, o adevărată oază de liniște și relaxare”.

Cozma a făcut un adevărat tur de forță în localitățile Călinești-Oaș, Scărișoara Nouă, Odoreu, Turț, Batarci și a menționat că Satu Mare beneficiază de multe avantaje pentru a deveni un județ bogat. Turismul și agricultura pot fi motoare de dezvoltare locală.

Adrian Cozma: “Suntem la câțiva kilometri de Ucraina și Ungaria. Avem terenuri întinse, fertile și locuri unice, care merită exploatate la maxim. Lacul Călinești-Oaș, lacurile de la Moftinu Mic, care alcătuiesc o arie de protecție specială avifaunistică de interes național, o rezervație naturală pe o suprafață de 125,12 ha cu cu luciu de apă de 105,06 ha, împrejmuită de plante speciale, unele ocrotite prin lege”.

“Avem locuri excepționale, fie că vorbim de Cetatea Ardud, castelele și clădirile istorice din județ, un cadru natural minunat, dar și personalități cu care ne putem mândri oriunde. Voi face tot ce depinde de mine pentru a pune în valoare această parte extraordinară a Transilvaniei și a României. Satu Mare va fi pe harta turistică și economică a țării” - a încheiat Adrian Cozma.

Tags: dezvoltare  turism  adrian cozma  
1237 vizite
Distribuie pe