Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Au început întâlnirile dintre partide pentru Master Planul propus de Mihai Huzău
PMP Satu Mare  - Duminica, 6 Septembrie 2020

În urmă cu o săptămână, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Satu Mare, Mihai Huzău, a lansat contracandidaților săi invitația de a se întâlni pentru a elabora împreună un Master Plan de dezvoltare a municipiului Satu Mare, pe care să-l respecte întocmai și să-l implementeze după alegerile locale din 27 septembrie, indiferent cine dintre ei va fi viitorul primar.

Primii care au răspuns invitației și s-au întâlnit azi pentru discuții pe această temă au fost reprezentanții Partidului Noua Românie, candidata acestei formațiuni politice pentru primărie, Erika Mare, respectiv candidata penttru Consiliul Local, Delia Dinu. Din partea PMP a participat la întâlnire candidatul la primărie Mihai Huzău și candidații la Consiliul Local, George Hotca și Florian Neagu.

”Mă bucur că s-au arătat deschiși la ideea mea de Master Plan, astfel că am discutat despre direcțiile semnalate de aceștia: curățenia orașului, absorbția de fonduri europene, siguranța cetățeanului, infrastructură și urbanism. Sunt încrezător că aceste întâlniri ne vor ajuta să înțelegem mai bine cum să prioritizăm problemele sătmărenilor și cum să acționăm eficient, totul în folosul comunității” – a declarat Mihai Huzău.

În următoarele zile urmează întâlnirile cu reprezentanții Pro România, ALDE, PSD și Partidul Civic Maghiar, în cadrul acestei inițiative fără precedent care aduce la aceeași masă contracandidații la alegerile locale din 27 septembrie.

Tags: intalnire  master plan  mihai huzau  
1285 vizite
Distribuie pe
Serena
E un inceput bun. Ar trebui sa se alature toti. Felicitari pt initiativa!
2020-09-06 13:48:44