Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Grofii trimit scrisori electorale la morți
Florin Răchitan  - Luni, 21 Septembrie 2020

Mai mulți sătmăreni au semnalat în ultimele zile pe diferite grupuri de Facebook că au primit în cutiile poștale scrisori expediate de UDMR Satu Mare, destinatarii fiind părinții sau bunicii lor decedați de mulți de zile, unii chiar de 15 ani.


Cu toții s-au arătat indignați de această strategie de campanie electorală ce amintește de vremurile lui Iliescu, prin care grofii își bat joc de memoria celor plecați de lângă noi, dar își permit, că doar sunt pe moșia lor!

Mai mult decât atât, sătmărenii susțin că au găsit în căsuțele poștale, în ultimele zile, scrisori electorale din partea UDMR expediate direct pe numele lor, fără a fi membri ai acestui partid și fără să-și fi oferit datele personale acestei formațiuni politice, ceea ce contravine clar legilor GDPR în vigoare.

Materialul de propagandă electorală, semnat de primarul Kereskenyi Gabor și de președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, a apărut în căsuțele poștale concomitent cu factura de la Apaserv, societate subordonată Primăriei Satu Mare (ce coincidență!!!).

Tags: scrisori  electorale  udmr  decedati  
1207 vizite
Distribuie pe