Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Candidatul ALDE la Primărie, Cosmin Rațiu, vrea să facă la Satu Mare o bază sportivă ca la Cluj
ALDE Satu Mare  - Joi, 24 Septembrie 2020

Unul dintre proiectele pe care intenționează să le realizeze candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Cosmin Rațiu, este inspirat dintr-un proiect similar de la Cluj.
Baza sportivă Gheorgheni, construită pe suprafață de aproape 10 hectare în cartierul cu același nume, este o investiție de peste 20 milioane de lei realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții.
Locuitorii cartierului și nu numai ei pot să folosească absolut gratuit, pe bază de programare pe o platformă online, numeroasele facilități ale bazei sportive care cuprinde terenuri de mini-fotbal, piste de alergare, piste de biciclete, piste de role viteză, parkour, terenuri de beach volei, tenis, baschet, aparatură penttru fitness în aer liber (inclusiv pentru seniori), platformă de bouldering (cățărări), spații de joacă pentru copii, sală de popice și tenis de masă, dar și o sală de conferințe multifuncțională.
Cosmin Rațiu vrea să vadă construită o asemenea bază sportivă și la Satu Mare sau, în lipsa unui spațiu atât de mare, module diferite pentru practicarea sportului în fiecare cartier al orașului.
Tags: baza  sportiva  ratiu  
666 vizite
Distribuie pe