Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul liberal Romeo Nicoară: ”E timpul să câștigăm împreună, ca sătmăreni, la alegerile locale”!
Cabinet Parlamentar Romeo Nicoară  - Joi, 24 Septembrie 2020

Județul Satu Mare are o șansă aproape unică la aceste alegeri locale: să pornească proiectele de dezvoltare atât de necesare și care sunt propuse de echipa PNL, împreună cu un Guvern liberal la București. Într-o viziune comună, într-o acțiune comună și cu o energie nouă, care nu a existat la conducerea județului până acum.

E timpul să rupem un pic ritmul pentru că riscăm să vorbim și peste 4 ani de probleme pe care alte județe le-au rezolvat din anii ‘90 deja.

Prea mulți ani județul Satu Mare, dar și municipiul Satu Mare, au înaintat foarte lent și prea timid spre obiective de bun simț: asfaltări, investiții, locuri de muncă sau educație și sănătate moderne. Primarul municipiului Satu Mare și președintele Consiliului Județean au vrut mult și s-au limitat la prea puțin.

Ce spun este că nu trebuie să ne mai mulțumim cu acest „puțin”. Știm că ”Se poate”! O vedem la orașe vecine care înfloresc, care vin cu o viziune și care au conduceri liberale: la Oradea, la Cluj, dar și la Brașov, Arad sau Suceava, Sinaia sau Reșița.

Pariul în favoarea Echipei PNL Satu Mare, alături de candidații Adrian Albu la primărie și Adrian Cozma la Consiliul Județean, este unul sigur: acești candidați au o bună pregătire, stau lângă primari deosebiți din PNL, avem pe listă colegi competenți cu CV bun, avem o echipă la PNL care are curajul să pună pe masă toate proiectele uitate prin sertare și avem în spate forța PNL la guvernare.

În mai puțin de 1 an și cu tot cu criză, Guvernarea PNL a revitalizat sau chiar a finalizat proiecte majore de infrastructură. A reconectat bugetul României la cel al UE. A gestionat cu bine o criză sanitară unică în 100 de ani. Cu acest Guvern, alături de președintele Iohannis și cu această forță mergem cu o garanție în alegeri, pe care nu exagerez, dar România nu a mai avut-o de mult timp.

E timpul unei schimbări profunde în Satu Mare, e timpul să votăm echipe care sunt unite și vin cu un proiect, fie că suntem români, maghiari, germani sau de orice alte origine. E timpul să câștigăm împreună, ca sătmăreni!

Tags: schimbare  alegeri  romeo nicoara  
1395 vizite
Distribuie pe