Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihai Huzău: ”Rațiu pozează în susținător al unui festival organizat de mine”
PMP Satu Mare  - Vineri, 25 Septembrie 2020

Pe ultima sută de metri se încing spiritele în campania electorală, iar unii candidați folosesc și trucuri ieftine în goana lor după voturi. Așa vede lucrurile candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, deranjat de o acțiune controversată a contracandidatului său de la ALDE, Cosmin Rațiu.

În goana după voturi, unii candidați caută asocieri cu proiecte cu care nu au avut nicio legătură. Este regretabil faptul că domnul Cosmin Rațiu, candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, s-a afișat recent, în goana după voturi, cu un tricou al evenimentului Urban Fest, pozând în mare susținător.

Acest eveniment a fost organizat de asociația Apel la Acțiune, condusă și patronată de către mine. Personal, am ales să nu implic Asociația Apel la Acțiune în campania electorală, considerând că toate proiectele caritabile sau sociale pe care le-am organizat prin asociația mea trebuie să rămână în afara sferei politice.

Este regretabil faptul că domnul Cosmin Rațiu, care nu a avut nicio implicare în acest eveniment, încearcă o asociere cu unul dintre proiectele mele, fără ca să-mi ceară acordul pentru a face acest lucru. Dacă eu personal am ales să nu ,,mă mândresc” cu proiectele sociale și caritabile pe care le organizez prin propria mea organizație, cu atât mai puțin n-o să permit altcuiva să facă o astfel de asociere politică.

Aștept de îndată să primesc scuze publice atât pentru mine, cât și pentru toți cei care au beneficiat de proiectele Asociației Apel la Acțiune. Vreau să fie foarte clar pentru toată lumea, indiferent de rolurile avute în proiectele asociației: ”Nu permit asocieri sau implicații politice”!

Tags: huzau  ratiu  urban  festival  
1339 vizite
Distribuie pe