Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Dorel Coica a primit scrisoare electorală de la grofi
Florin Răchitan  - Vineri, 25 Septembrie 2020

Printre miile de sătmăreni care au primit în ultimele zile scrisori electorale în care sunt prezentate ”realizările” conducerii UDMR în actualul mandat la Primărie se numără și fostul primar Dorel Coica, cel care candidează pentru un nou mandat din partea PSD.

E destul de evident că grofii i-au trimis scrisoarea ”la mișto”, însă foarte probabil și în cazul lui, la fel ca în cazul tuturor destinatarilor acestor scrisori, au apelat la baza de date a companiei Apaserv, subordonată Primăriei, despre care Dorel Coica spune că a devenit un fel de ”firmă de familie a UDMR”.

La Biroul Electoral Județean au fost depuse deja sesizări privind încălcarea legii accesului la date personale, iar BEJ a transmis sesizările mai departe organismelor europene cu atribuții în implementarea Legii GDPR.

Dincolo de încălcarea crasă a acestei legi, strategia de campanie a grofilor a provocat indignare pe rețelele sociale, mai mulți sătmăreni semnalând că au primit asemenea scrisori destinate părinților sau bunicilor lor decedați de mulți ani de zile, chiar de decenii întregi.

Tags: scrisoare  udmr  coica  
1754 vizite
Distribuie pe