Locale Altele
Luni, 2 Octombrie 2023
Luni, 2 Oct 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jurnalistul Codruț Rebic a decis că nu mai poate să stea deoparte și se implică în dezvoltarea comunei sale natale, Săcășeni
Florin Răchitan  - Vineri, 25 Septembrie 2020

Săcășeni este o comună despre care foarte mulți spun că a rămas pe loc, nu s-a schimbat mai nimic în bine. Deși are un potențial foarte mare, acesta nu a fost exploatat, iar tinerii au plecat înspre orașe. Un jurnalist a refuzat să asiste de pe margine la condamnarea oamenilor și a comunei la stagnare.

Este vorba despre Codruț Rebic (43 de ani), un jurnalist din județul Satu Mare care are un CV impresionant. A lucrat la Pro TV și trustul Antena peste 27 de ani, perioadă în care s-a remarcat prin combativitatea sa, prin subiectele tratate tranșant, cu curaj și profesionalism, devenind un nume de referință în mass media județeană.

Dar pe Codruț Rebic nu îl recomandă doar activitatea jurnalistică. El are în CV și o educație temeinică. În perioada 1997-2002 a fost student al Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Management-Marketing și Administrație, pe care a absolvit-o cu o diplomă de licență. Ambițios din fire, Rebic a mai absolvit în anul 2002 și Școala de Televiziune FAMU Praga, după trei ani de cursuri intensive.

Codruț candidează la Primăria comunei Săcășeni, iar după ce a fost abordat de mai multe partide pentru a le reprezenta, acesta a ales să candideze din partea Alianței USR-PLUS.

”Am zis că este timpul de un suflu nou, de dinamism. Vreau să scot comuna Săcășeni din stagnare. Se pot face proiecte deosebite în această zonă. Cu ajutorul comunității, dacă voi fi ales primar în 27 septembrie, voi pune umărul serios la dezvoltarea comunei”, a precizat Codruț Rebic.

Așadar, Codruț Rebic vine cu o pregătire temeinică și multă determinare să dezvolte o comunitate care a rămas încremenită în timp. Destinul Săcășeniului se poate schimba foarte ușor în 27 septembrie. Tot ce trebuie să facă oamenii este să voteze candidatul care a decis să lupte: îl cheamă Codruț Rebic, iar împreună pot pune comuna pe cursul dezvoltării și al succesului.

”Provin dintr-o familie de oameni muncitori, am primit o educatie bazata pe pricipii si valori crestine si de familie, sunt un tata si sot fericit, am cea mai minunata sotie si doi baieti care sunt mandria mea.

Datorita meseriei mele am lucrat cu tot felul de oameni de la care am invatat multe, cred ca am vazut aproape tot ce se poate vedea, cu bune si cu rele, fapt pentru care in momentul cand vreau sa iau o decizie ma gandesc de multe ori cum sa fie mai bine si de acum o fac impreuna cu echipa care ma reprezinta, fara de care nu as putea realiza nimic si fara sa ma consult cu localnicii.

Vreau o comuna frumoasa si infloritoare, lucru pe care il putem face doar impreuna, comunicarea este cheia in comuna noastra. Un primar este liantul dintre consilierii locali, care stie sa aplaneze orice conflict si sa faca o echipa care transforma comunitatea, apropie oamenii, este deschis spre ei, un primar trebuie sa faca oamenii sa zambeasca, sa ia decizii bune in orice conditii, sa pastreze relatiile cu orice institutii, scoala, copiii si batranii vor avea intotdeauna prioritate!

Sunt convins ca am aceste calitati, acesta este unul fin motivele pentru care mi-am depus candidatura, imi doresc sa fiti mandri ca reprezentam comuna Sacaseni! Comuna Sacaseni santeti voi, localnicii, nu primaria, nu strazile si padurile, santeti voi, cei care traiti aici. Chiar daca sunt nou in aceasta cursa electorala, cu majoritatea dintre dumneavoastra m-am intalnit, ca sa schimbam imaginea comunei trebuie sa incepem de jos, ca sa pot sa fac asta am nevoie de increderea dumneavoastra si va astept la vot duminica, pentru Sacaseni”! - spune viitorul primar Codruț Rebic.

Tags: rebic  primar  sacaseni  
1495 vizite
Distribuie pe