Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cosmin Rațiu a votat pentru un oraș mai bun și mai curat
Veronica Bretan  - Duminica, 27 Septembrie 2020

Printre candidații care au votat de dimineață se numără și candidatul la Primăria Satu Mare, Cosmin Rațiu. Acesta a mers la secția de votare alături de soția sa și a votat pentru un oraș mai bun și mai curat.

„Ne-am exercitat în această dimineață dreptul de vot pentru un oraș mai bun și mai curat, pentru un oraș în care copiii noștri și tinerii studenți să revină cu plăcere, să revină să muncească în Satu Mare. Am început această campanie alături de tineri și o închei alături de tineri.

Am votat pentru un oraș curat, un oraș cu locuri de parcare, un oraș în care administrația să fie în folosul cetățenilor, un oraș în care vârstinicii noștri să se simtă în mediul lor, un oraș în care sunt piste de biciclete, locuri de joacă curate, mobilier urban modern, un oraș în care eu îmi doresc să trăiesc, un oraș în care fiecare speră la ceva bun și pozitiv.

Îndemn să iasă toată lumea să-și exercite votul pentru că este foarte important ca în cei patru ani să avem oameni capabili. Am încercat să transfer în această campanie capacitatea mea de a gestiona tot ce înseamnă administrația publică. Am 8 ani de prezență în Consiliul Local și 20 de ani de muncă în domeniul privat” - a declarat Cosmin Rațiu.

Tags: ratiu  vot  oras  
1117 vizite
Distribuie pe