Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ștef a votat pentru reluarea dezvoltării județului Satu Mare
Veronica Bretan  - Duminica, 27 Septembrie 2020

Candidatul la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și-a făcut apariția astăzi la secția de votare îmbrăcat elegant.

Nu au lipsit nici de această dată florile, pe care Adrian Ștef le-a oferit doamnelor din secția de votare, ele primind astăzi câte-un trandafir albastru.

„Este o zi importantă pentru județul Satu Mare, pentru că de acum vom putea relua dezvoltarea județului. Am votat ca să nu mai avem drumuri de pământ și de piatră în județul Satu Mare, toate drumurile să fie asfaltate. Am votat pentru apă, canal și gaz la toate locuințele din județul Satu Mare.

Am votat pentru un sistem de educație performant, care va fi sprijinit de la Județ. Am votat pentru ca tinerii sătmăreni să se întoarcă acasă pentru locuri de muncă bine plătite ca să fie sprijiniți tinerii fermieri, ca să fie plătită munca țăranilor, legumele, fructele și carnea să fie plătite la un preț decent.

Am votat pentru ca să existe de pe aeroportul Satu Mare zboruri către mult mai multe destinații de vacanță și de afaceri în Europa și în lume.

Am votat pentru ca pensionarii să aibă un sprijin real din partea societății, să existe centre medico-sociale peste tot în județ, să fie sprijiniți cei care vor să se pensioneze, să-i putem consilia în întocmirea dosarului de pensionare, am votat pentru ca să existe acele locuri de muncă bine plătite în noile parcuri industriale. Am votat, într-un cuvânt, pentru reluarea dezvoltării județului Satu Mare”.

Tags: stef  vot  judet  
1024 vizite
Distribuie pe