Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Candidații PSD Satu Mare pentru Parlament: Radu Cristescu la Camera Deputaților și Radu Roca la Senat
Florin Răchitan  - Luni, 19 Octombrie 2020

Președintele interimar al Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Ioan Oneț, i-a prezentat luni pe cei care deschid listele candidaților acestei formațiuni politice pentru alegerile parlamentare programate în decembrie.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Radu Cristescu, în timp ce pe primul loc pe lista pentru Senat se află Radu Roca. După cum a precizat președintele Ioan Oneț, listele sunt încă incomplete, fiind cunoscute doar numele celor din fruntea acestora, de pe locurile considerate a fi eligibile, urmând ca în zilele următoare să se stabilească și ordinea de pe liste a celorlalți candidați.

”Avem o echipă nouă, cu o viziune nouă și vreau să fiu o voce puternică a sătmărenilor la București și un sprijin pentru primarii sătmăreni la ministerele de acolo pentru a obține fondurile necesare dezvoltării localităților lor” – a declarat candidatul la Camera Deputaților, Radu Cristescu, sătmărean de origine, dar care are în spate o carieră de mulți ani în diferite funcții de conducere în capitală. El a fost contracandidatul senatorului Gabriel Leș pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Satu Mare, obținând un număr egal de voturi cu acesta, ceea ce a dus la actuala situație în care organizația are o conducere interimară.

La rândul lui, candidatul pentru Senat, Radu Roca, fost viceprimar și recent candidat din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, s-a arătat onorat de încrederea acordată de colegi pentru această nouă bătălie electorală, declarând: ”Sunt optimist și determinat, am o echipă de tineri care au fost alături de mine și în campania de la alegerile locale, tineri care s-au remarcat până acum mai mult în profesiile lor decât în politică. Împreună vom fi în continuare în slujba cetățenilor, pentru a dezvolta județul și a le oferi siguranța unui trai mai bun”.

În ceea ce privește targetul propus, președintele interimar Ioan Oneț a afirmat că păstrarea numărului de mandate pe care le are acum PSD Satu Mare în Parlament ar fi un rezultat bun. De-altfel, el va conduce campania electorală la nivel de județ, în timp ce pentru acțiunile electorale la nivelul municipiului Satu Mare responsabil va fi fostul consilier local Adrian Micle.

Tags: candidati  psd  senat  deputati  
1539 vizite
Distribuie pe