Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oșanul Toader Ciuta este candidatul PNL din Diaspora pentru Camera Deputaților
PNL Satu Mare  - Joi, 22 Octombrie 2020

Un sătmărean (oșan) ambițios și muncitor, Toader Ciuta, a plecat cu mulți ani în urmă din țară, împreună cu soția sa, în căutarea unui trai mai bun.

Acum, după ce a reușit și a devenit unul dintre oamenii de afaceri cu un real succes în diaspora, a ales să se implice în luarea deciziilor care să influențeze în bine viața românilor plecați de acasă, nevoiți să-și câștige traiul în țări străine.

Primul pas l-a făcut prin candidatura sa, pe listele PNL, pentru funcția de deputat de diaspora la alegerile din decembrie 2020.

Este un om de afaceri cu investiții în România, dar și în Irlanda, cu activități preponderent în zona de construcții, cu sute de angajați și cu proiecte în desfășurare în valoare de milioane de euro.

Așa cum reușește prin muncă, seriozitate și transparență să participe la construcții uriașe în Irlanda, așa își dorește să participe la dezvoltarea și reclădirea României, chiar din Parlament, forul legislativ.

Toader Ciuta este filantrop și un om cu puternic spirit de echipă. Se implică activ în viața comunității din Irlanda, susținând activități culturale și sociale.

A fost alături, din punct de vedere financiar, în unele proiecte ale revistei Itaca, publicație culturală pentru românii din diaspora. Este unul dintre finanțatorii principali ai echipei de fotbal FC Transilvania, câștigătoare a campionatului mondial de fotbal amator în sală.

De când este coordonator al Organizațiilor PNL Diaspora pentru zona de Vest (Marea Britanie, Republica Irlanda și Franța), se implică în acele comunități de români, pentru că numai cunoscând problemele din interior poți veni cu soluții.

Tags: candidat  diaspora  toader ciuta  
3460 vizite
Distribuie pe
Irina
Dl Ciuta va ajuta diaspora cat ajuta Coronavirusul omenirea ...😔
2020-10-25 22:07:59
VASILE HERMAN
O ltrbare domnule toader cu ce vreti sa ajutati diaspora.astept raspunsul dumneavoastra.
2020-10-22 21:40:56