Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: Ludovic Orban, chemat la raport în Parlament
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Luni, 9 Noiembrie 2020

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, prezintă un nou episod din spectacolul grotesc desfășurat la vârful politicii românești, în timp ce țara geme de criză economică în plină pandemie.

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților l-a invitat astăzi pe primul ministru să prezinte stadiul construcției bugetare pe anul viitor.

Președintele PNL a dat curs invitației, dar cu un singur scop: pentru a acuza PSD și pandemia că nu au reușit să facă nimic într-un an. Tipic.

În plus, Ludovic Orban a promis creștere de venituri din... colectarea mai bună a taxelor și impozitelor. Adică eficientizarea ANAF, ceea ce domnul Cîțu nu a reușit să facă de când ocupă fotoliul de ministru de Finanțe!

”Dar dincolo de discursul premierului, nu pot să trec cu vederea cele spuse de liderul deputaților PNL, Florin Roman, care a modificat textul unei rugăciuni pentru copii ca să rimeze cu ... „pesedeu”. Este incalificabil și cred că și colegilor lui le este rușine cu el. Sau așa ar trebui.

Așadar, nu știm prea multe despre ce ne așteaptă în 2021. Doar câteva promisiuni pe care nu știu cine le mai crede. Dar suntem în campanie electorală, nu?” – se întreabă Ioana Bran.

Tags: orban  raport  parlament  ioana bran  
1602 vizite
Distribuie pe