Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Radu Cristescu, atac la baionetă împotriva liberalilor
Florin Răchitan  - Miercuri, 18 Noiembrie 2020

În stilul său binecunoscut, candidatul PSD Satu Mare pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu, a lansat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, atacuri furibunde împotriva liberalilor, de la candidații PNL Satu Mare pentru Parlament până la prefect și președinte.

El consideră că este o coincidență foartă ”suspectă” creșterea explozivă a numărului infectărilor Covid imediat după vizita la Satu Mare a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, fiind de părere că toate măsurile luate de autoritățile județene, în frunte cu prefectul Radu Bud, la ordinele președintelui Klaus Iohannis, sunt făcute ”în notă electorală”.

Nu degeaba, consideră el, carantinarea locală a municipiului Satu Mare este aplicată în mijlocul campaniei electorale, pentru a îngreuna cât mai mult transmiterea mesajelor adversarilor politici ai liberalilor către alegători.

Și nu degeaba măsura carantinării locale este aplicată în mod discreționar, în condițiile în care primele zece orașe ale țării, din punct de vedere a ratei de infectare, sunt conduse de primari liberali sau USR-iști, însă în cele mai mari dintre aceste orașe nici nu se pune problema carantinării.

Nu a scăpat de critică nici candidatul PNL Satu Mare pentru Senat, Ovidiu Duma, în cazul căruia Radu Cristescu a prezentat documente din care ar reieși că acesta s-ar face vinovat de corupție, pentru care a solicitat ca DNA să se autosesizeze.

Concret, este vorba despre un contract de comodat prin care Ovidiu Duma, în calitate de primar al orașului Ardud, ar fi pus gratuit la dispoziția unei firme sătmărene un imobil în care să funcționeze un cabinet medical, ulterior firma sătmăreană subînchiriind o parte din acel imobil unei firme din București, pe bani. Buba e că numele primarului din Ardud apare pe lista acționarilor firmei sătmărene...

”Fiți foarte atenți pe cine votați în 6 decembrie, că e posibil ca ulterior să rămâneți fără reprezentanți în Parlament” – a încheiat Radu Cristescu.

Tags: cristescu  psd  atac  liberali  
1302 vizite
Distribuie pe