Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marcela Papici: ”Singura soluție eficientă pentru limitarea pandemiei este testarea gratuită”
Marcela Papici  - Vineri, 20 Noiembrie 2020

Candidatul independent pentru Camera Deputaților, Marcela Papici, pledează pentru implementarea unui sistem de testare în masă și gratuită pentru depistarea și izolarea celor infectați de coronavirus, după modelul Ungariei și Slovaciei. Carantinarea tuturor cetățenilor lezează nu doar drepturile individuale ale fiecăruia, dar este și catastrofală pentru întreaga economie.

Testare masiva. Gratuita. Izolarea celor identificati pozitivi. Garantarea veniturilor acestora, de la bugetul de stat, pe perioada izolarii. Eu cred ca acesta ar putea fi singurul demers, logic si cu rezultate in stoparea / incetinirea pandemiei.

Carantina fara analiza temeinica a consecintelor sociale si economice nu mi se pare o masura suficienta de protectie. De ce sa interzici circulatia celor care nu sunt pozitivi, de ce sa obligi afaceri sa se inchida, de ce sa limitezi accesul populatiei la serviciile destinate lor cata vreme nu ai masuri pentru a identifica pozitivii, fara a-i obliga sa-si plateasca testele si fara sa le asiguri un confort financiar echivalent cu suma castigata daca ar fi muncit?

Tags: testare  gratuita  marcela papici  
1281 vizite
Distribuie pe