Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune că podul peste Someș de pe șoseaua de centură a Sătmarului este aproape gata
Florin Răchitan  - Vineri, 4 Decembrie 2020

Aflat într-un turneu de final de campanie electorală prin zona de Nord-Vest a țării, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în calitatea sa de coordonator al organizațiillor PNL din aceste județe, a susținut o conferință de presă la sediul PNL din Satu Mare, în cadrul căreia a dat câteva vești bune.

Prima se referă la podul peste Someș de pe șoseaua de centură a municipiului Satu Mare, despre care ministrul spune că lucrările sunt realizate în proporție de 90%, mai fiind nevoie doar de așternerea stratului de asfalt, care s-ar putea face cam în două săptămâni, dacă vor permite condițiile meteo.

În acest fel s-ar putea da în folosință o primă porțiune a șoselei de centură încă înainte de finalul acestui an, ceea ce ar fi un obiectiv important, fiindcă anul viitor s-ar putea completa această porțiune și cu traseul până la ieșirea din țară, la Oar, traseu ce face parte din viitoarea Autostrada Nordului.

De asemenea, la ultima rectificare de buget, Guvernul a alocat 10 milioane de lei pentru lucrările de pe drumul dintre Satu Mare și Petea, în timp ce drumul dintre Livada și Negrești-Oaș va intra în reabilitare în cursul anului viitor. Este în plan și realizarea unei șosele de centură a orașului Negrești-Oaș.

Pentru a pune în practică toate aceste proiecte, președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Național Liberal, Adrian Cozma, a făcut uun apel la sătmăreni să voteze duminică  partidul de guvernământ, pentru a asigura continuitate programului ”Dezvoltăm România”.

Tags: ministru  transporturi  bode  satu mare  
1270 vizite
Distribuie pe