Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Adrian Cozma a votat pentru o majoritate parlamentară care să susțină dezvoltarea României
Florin Răchitan  - Duminica, 6 Decembrie 2020

Printre primii care au votat duminică la orele dimineții s-a numărat și liderul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, el însuși candidat pentru Camera Deputaților. El a sosit împreună cu soția și băiețelul la secția de votare amenajată la Școala Generală ”Ion Creangă” din Satu Mare și a transmis sătmărenilor un mesaj de mobilizare la vot.

Încep prin a ura un sincer ”La Mulți Ani” celor care își sărbătoresc onomastica după numele Sfîntului Nicolae. Alegerile sunt despre viitor, mai mult decât ceea ce-și doresc partidele importantă este valoarea oamenilor care astăzi candidează și, bineînțeles, sătmărenii vor vota în consecință.

Am votat azi pentru o majoritate parlamentară într-un Parlament în care să primeze interesul României și interesul fiecărui cetățean, interesul pentru sănătate, educație, pentru dezvoltarea României.

Cu aceste gânduri am venit astăzi și sunt convins că sătmărenii vor înțelege cât de importantă este această zi. Nu există nici un risc, condițiile sanitare sunt respectate întrutotul, de aceea îi invit pe toți sătmărenii să vină la vot, fiindcă fiecare buletin de vot contează pentru viitorul României.

Tags: vot  alegeri  parlamentare  adrian cozma  
1197 vizite
Distribuie pe