Locale Altele
Vineri, 1 Decembrie 2023
Vin, 1 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Octavian Petric a votat pentru ieșirea cu bine din criză
Florin Răchitan  - Duminica, 6 Decembrie 2020

Deputatul Octavian Petric, candidat din partea Pro România pentru un nou mandat, și-a exercitat duminică dreptul de vot în secția amenajată la școala din satul său natal, Bicău. Cu această ocazie și-a exprimat gândurile care l-au determinat voteze.

Am votat pentru ieșirea cu bine din criză, cu legământul că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă!  Am votat cu gândul la fiecare sătmărean care mi-a acordat până acum încrederea pentru cele două mandate de deputat. VĂ MULȚUMESC încă o dată tuturor sătmărenilor care mi-ați acordat votul în urmă cu patru ani și în urmă cu opt ani, dar și celor care mi-ați reconfirmat încrederea în această lună de campanie.

Am votat cu gândul pro, pentru că îmi doresc ca toți românii să se simtă acasă, în Satu Mare. Am votat pentru o Românie unită, a tuturor românilor, în care conducătorii aceste țări să unească, nu să dezbine.

Ca și mulți români, îmi doresc ca de mâine să redeschidem școlile, să susținem firmele românești, producătorii autohtoni și să avem grijă ca fiecare român să aibă acces la servicii sanitare și să fie testat gratuit dacă este necesar. Într-un cuvânt, am votat  pentru o guvernare în interesul României și a românilor!

Îmi doresc să facem în continuare echipă, astfel încât tot ceea ce ne-am propus în această lună să se realizeze. Pentru ca niciun sătmărean, niciun român, să nu se simtă exclus sau lăsat în urmă!

Tags: vot  alegeri  parlamentare  octavian petric  
1517 vizite
Distribuie pe