Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Ioana Bran: ”Românii care au ieșit la vot merită tot respectul”!
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Luni, 7 Decembrie 2020

La final de mandat, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, care s-a aflat tot timpul alături de echipa de campanie a formațiunii sale politice chiar dacă nu a mai candidat pentru un nou mandat, transmite un mesaj de mulțumire tuturor sătmărenilor care și-au exercitat dreptul democratic la vot.

Prezența la vot la Satu Mare nu a fost foarte mare, dar după două săptămâni de carantină, e de înțeles!... Îi felicit însă pe cei care au îndurat frigul, pandemia și au lăsat sărbătoarea de Sfântul Nicolae deoparte pentru a merge la vot!

Sigur că procentul la nivel național este mic, dar... nu pot decât să le spun „Bravo!” celor care au votat și au înțeles că a fost un moment decisiv pentru următorii patru ani.

Rezultatele arată că PSD este în continuare partidul în care românii au cea mai mare încredere. Iată că nu e destul să fii la guvernare și să ai din președintele țării purtător de cuvânt... Oamenii vor mai mult de la cei care conduc și este firesc. Perioada pe care o traversăm este extrem de dificilă: firme închise, industria HoReCa aproape de faliment, iar șomajul este, pentru mulți, singura opțiune...

Sper ca rezultatul votului să se regăsească în viitorul Guvern. La urma urmei, aceasta este dorința românilor! Iar Klaus Iohannis trebuie odată și odată să se gândească și la „poporul meu”, nu doar la „guvernul meu”!

Tags: multumire  vot  ioana bran  
1233 vizite
Distribuie pe