Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Adrian Cozma începe Marea Curățenie
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 5 Mai 2021

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a anunțat lansarea unei campanii de curățenie în întregul județ Satu Mare, la care va participa personal și va mobiliza autoritățile și localnicii din fiecare comună.

E timpul pentru o mare acțiune de curățenie în tot județul Satu Mare. E trist că pe cursurile râurilor, în comune, sunt tone de gunoaie aruncate și lăsate acolo cu anii.

Nu se mai poate așa!

Începând cu acest sfârșit de săptămână începem MAREA CURĂȚENIE. În fiecare comună voi merge personal pentru a mobiliza primarii, consilierii și comunitatea de acolo pentru a ne aduna în acest demers de igienizare a județului. Până la urmă asta înseamnă buna guvernare locală. Implicare și rezolvarea problemelor din comunitate.

Trebuie să dăm semnalul unei schimbări de atitudine nu doar prin acțiunile de ecologizare pe care le-am pregatit și le pregătim, cât și prin conștientizarea tuturor că e esențial să menținem județul curat.

Voi discuta cu toți factorii de decizie pentru a curăța inclusiv toate șanțurile de-a lungul drumurilor județene și locale.

Sâmbătă dimineața ne întâlnim în localitatea Socond de unde dăm startul campaniei.

Ești pregătit? Hai la curățenie!

Tags: curatenie  satu mare  adrian cozma  
1127 vizite
Distribuie pe