Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Radu Cristescu, atac dur la Dan Barna pe tema educației sexuale în școli
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Joi, 24 Iunie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, îl critică dur pe liderul USR, Dan Barna, după ce acesta din urmă a făcut o serie de declaraţii controversate pe tema educaţiei sexuale într-un interviu la Digi 24. Deşi nu are copii, Barna susţine că în şcoli este nevoie de educaţie sexuală, indiferent de convingerile părinţilor.

Dan Barna, arhanghelul lucrului manual

Mă uit la sterpul ăsta de Dan Barna și nu știu dacă să îmi fac cruce sau să storc o lămîie, ca să-mi treacă greața.

Zice ayatollahul lungan al USR-PLUS : ”Copiii noștri nu merită să fie victimele credințelor noastre bune sau proaste"’.

Și pe urmă o tot da înainte cu educația sexuală și cât de necesar este ca acești copii să învețe de la vârste fragede, la scoala, masturbarea…

Asta e celebra educație sexuală by USR-PLUS .

E drept, dacă te uiți la nevasta lui Dan Barna (zici ca e sora geamănă a lui Victor Ciorbea), parcă începe să fie explicabil de ce omul insistă cu masturbarea, la care probabil e campion european.

Măi, Barna, las-o mai moale cu sfaturile sexual-manuale pentru toți, consiliază-i doar pe colegii tăi din USR-PLUS în materie de autoerotism.

Când nu știi ce înseamnă sa ai și sa crești un copil, e mai bine să te abții să dai sfaturi pentru copiii altora. Nu crezi... ?

Mai bine faceți voi, la partid, un grup de autostimulare …cu ocazia primei spirale la care participă Cioloș. Eventual cu unchiu-său, generalul  “doi și-un sfert “ Ardelean-Vulpea, ca locomotivă la trenulețul de pe traseul guru Bivolaru - Parlamentul European.

1894 vizite
Distribuie pe