Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Radu Cristescu dezvăluie informația ”secretă” despre suspendarea plăților prin PNDL
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Joi, 24 Iunie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, dezvăluie o informare ”ținută la secret” a ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, către autoritățile locale din toată țara, prin care le anunță că se suspendă toate plățile prin Programul Național de Dezvoltare Locală, din lipsă de bani.

Ieri, ministrul ungur al Dezvoltarii, Cseke, din guvernul anti-românesc Cîțu, a transmis către toate autoritățile locale sa suspende plățile prin Programul Național de Dezvoltare Locala (PNDL) pentru că nu mai au bani la guvern, deci autoritățile locale să susțină din surse proprii proiectele de investiții respective.

Doar ca bugetele locale au fost aprobate în urma cu doua luni, fără prevederi bugetare ale PNDL.

Nu poti transfera sume de pe o linie aprobată prin hotărâre de Consiliu local, cu semnătura prefectului, pe o alta linie bugetară de investiție, cum este PNDL.

Este ilegal ceea ce fac ministrul ungur Cseke și primul ministru anti-român Cîtu!

Asta va duce la subdezvoltare, adică la falimentarea României.

Fiindcă despre falimentarea țării e vorba: sunt mii de primarii și mii de societăți de construcții pe care acest guvern le falimentează, mii de oameni care rămân fără locuri de munca, prin blocarea acestui program de finanțare.

Va fi un dezastru, o criză majoră pentru economia românească, pentru întreaga populație.

În prostia și incompetenta lor, guvernanții din coaliția dezastruoasă PNL-USR-UDMR au crezut ca banii de la PNRR vor veni mai repede, de aceea nu au alocat destui bani prin PNDL. Doar ca socoteala nu s-a potrivit și au rămas fără bani! Iar acuma au condamnat o tara întreaga la faliment!

Multe primarii sunt aproape sa pună lacătul pe ușa, mii de firme vor fi în faliment, oamenii sunt disperați ...iar liberalii se bat în congrese !!! Ca niște maidanezi ordinari, care au golit măcelăria și acum se sfâșie între ei.

Cât vom mai răbda aceste javre lacome și agresive ? Cât îi vom mai lăsa să își bată joc de România și de români ?

1652 vizite
Distribuie pe