Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu și-a anunțat candidatura pentru președinția PSD Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 27 Iulie 2021

Primul PSD-ist care și-a anunțat candidatura pentru președinția Organizației Județene Satu Mare a acestei formațiuni politice este deputatul Radu Cristescu.

El a făcut declarația în premieră la o emisiune a unui post local de televiziune, înscriindu-se, astfel, în cursa pentru alegerile programate în această toamnă.

La ultimele alegeri, el a obținut un rezultat de egalitate cu contracandidatul de atunci, Gabriel Leș, ceea ce a dus la situația în care PSD Satu Mare a avut în ultimul an o conducere interimară prezidată de careianul Ioan Oneț.

Deocamdată nu se știe cu cine va concura deputatul Cristescu la următoarele alegeri, deoarece nimeni altcineva nu și-a anunțat încă decizia de a candida pentru funcția de președinte, dar zvonurile dau aproape sigură candidatura fostului președinte Mircea Govor sau al unui ”om” al său, în culise desfășurându-se campanii febrile și negocieri intense între diferitele ”tabere” din principalul partid de opoziție.  

1520 vizite
Distribuie pe
P.Popescu
Si vi se pare Radu Radulescu o alternativa mai buna!? Domnul Radulescu, desi este membru in Comisia pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, intretine relatii de prietenie cu o jurnalista a agentiei ruse de stiri Sputnik. Sper doar ca informatiile clasificate la care acces sa ramana la el si sa nu ajunga si pe vecinii nostri rusi!

https://blogulluichivu.wordpress.com/2021/07/27/georgiana-arsene-mare-doamna-a-jurnalismului-propagandistic-pro-rus-a-pus-ochii-pe-un-membru-al-comsiei-de-aparare-ordine-publica-si-sigurnata-nationala/
2021-07-29 14:11:44
UDEMER-ist
AAAA, sa va spun cine va fi urmatorul TRADAT de Govor? sint convins ca stiti, Stanescu, fratele lui cum ii place sa se laude printre satmarenii
2021-07-27 13:59:17
UDEMER-ist
Nu s-au trezit satmarenii??
Mai accepta satmarenii un analfabet, in cazul nostru Govor, persoana publica?
Aceasta forma de viatza, pe nume Govor, si-a tradat toti apropiati cind na s-a mai folost de ei.
Va amintiti de fostul lui coleg de clasa Soponaru Dumitru la tradat, Molnar tradat, Vler Marian, tradat, Ponta tradat, Dragnea tradat si lista poate cotinua.
PeSeD-isti nu va lasati imbatati cu apa rece de aceasta forma de viatza!!!
2021-07-27 13:48:31